Jador, testul sincerității! Artistul o imită pe Veronica Stegaru! "E comică rău, cum dansează ea" | Video

Jador a dat testul sincerității. Cătărețul a spus sincer ce părere are despre toti artiștii din trending cu care se "bate", dar a imitat-o si pe Vulpița, despre care susține că este drăguță.

Jador a fost invitat la Antena Stars unde a avut parte de o provocare imensă. Artistul a fost intrebat, pe cine consideră ca i-ar fi cel mai mare adversar, din punct de vedere profesional.

Cum arată mama lui Jador ! Femeia care i-a dat viață nu este de acord cu decizia artistului |VIDEO

Discret, dar și diplomat, Jador a evitat răspunsul, însă a dezvăluit faptul că îl ascultă pe Florin Salam, al cărui fan este încă din copilărie.

Surpriza a venit când a fost intrebat despre Vulpița, care, după cum știe toata lumea, s-a aflat în trending, alături de Rafaelo, cu piesa "Sushi Maki."

Povestea cruntă din spatele succesului lui Jador! Cum a fost viața artistului înainte de a deveni celebru! "Eram un copil depravat!" |Video

Jador este de părere, însă, că Veronica nu ar trebui să cânte, dar a făcut totuși niște remarci la adresa Vulpiței, după ce a imitat-o cum dansează.

"E comică rău, cum danseaza ea. E drăguță Vulpița"

Jador va face piesă cu What's Up

Artistul a dezvăluit faptul ca în următoarele zile va apărea piesa la care a colaborat împreună cu "What's Up."

Urmăriți mai multe declarații ale lui Jador, accesând clipul; video de mai sus, difuzat la Antena Star.

Parteneri
Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry. Ce sarcini va avea de acum Ducesa de Cambridge
De când Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața Familiei Regale Britanice, anumite sarcini au rămas nerezolvate. În acest context, Kate Middleton va prelua din atribuțiile Prințului Harry și va duce mai departe munca acestuia. De când Ducii de Sussex s-au retras, zvonurile privind rolurile lor în treburile organizatorice au fost intens discutate.
Catine.ro
Ultimele știri