O fostă concurentă de la ”Next Top Model” s-a stins din viață la 34 de ani! Fusese diagnosticată cu o formă de cancer în octombrie

 
+3 click pentru
galerie

O fostă concurentă a emisiunii ”Next Top Model” și-a pierdut viața după ce a fost diagnosticată cu cancer în luna octombrie a acestui an. 

Jael Stauss, care a participat la ”Next Top Model”, în cadrul celui de-al optulea sezon al show-ului din Statele Unite ale Americii, s-a stins din viață la vârsta de 34 de ani, la aproape două luni de zile de când a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer. 

Tânăra de 34 de ani s-a stins din viață pe un pat de spital, potrivit Mirror.co.uk. Pe 2 octombrie, ea fusese diagnosticată cu cancer la sân, în stadiul al patrulea.

”Pe 2 octombrie am fost diagnosticată cu cancer la sân, în stadiul al patrulea. E agresiv, s-a răspândit în corp și e incurabil. Tratamentul îmi poate prelungi viața cu câteva luni. Nu vreau să mor. Am nevoie de un miracol precum cel pe care l-am avut în 2013.”, scria în urmă cu câteva luni tânăra de 34 de ani.

În urmă cu câțiva ani, Jael s-a confruntat cu dependența de droguri, care i-a distrus cariera și frumusețea, presa internațională scriind, la momentul acela, că transformarea acesteia e șocantă. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI