James Bond e în doliu! Actorul Daniel Craig și-a pierdut tatăl, cu care seamănă leit! Ce boală cumplită l-a răpus

Actorul Daniel Craig, care l-a interpretat pe James Bond în cele mai recente filme cu agentul 007, este în doliu, după ce tatăl lui, cu care seamănă leit, a murit, la vârsta de 77 de ani, după o luptă cu o boală cumplită.

James Bond e în doliu! Actorul Daniel Craig și-a pierdut tatăl, cu care seamănă leit! Ce boală cumplită l-a răpus

profimediaimages.ro

Tim Craig a fost răpus de un cancer la ficat, joia trecută. Tatăl lui Daniel Craig i-a lăsat îndurerați pe soția lui, Kirsty, pe actorul în vârstă de 52 de ani și pe fratele său vitreg, Harry. Kirsty este mama vitregă a actorului Daniel Craig.

Potrivit The Mirror, Kirsty și ambii lui fii au fost alături de el în ultimele lui clipe de viață.

Kirsty, a cărei zi de naștere a fost în ziua ce a urmat după decesul soțului ei, ar fi „îngenuncheată de durere”.

Tim Craig ar fi fost extrem de mândru după ce fiul lui, Daniel Craig, a primit rolul James Bond, ce i-a adus mare succes. A fost la câteva premiere ale filmelor fiului său, alături de soția lui, dar a preferat să stea cât mai mult în afara luminii reflectoarelor.

„Daniel nu vorbește despre mine, iar eu nu vorbesc despre el. Însă, evident, sunt extrem de mândru de el. Este un foarte bun actor”, a spus Tim Craig, într-un interviu pe care –a acordat cu ani în urmă.

Tatăl lui Daniel Craig a murit înainte de a putea vedea și cel de-al cincilea și ultim film în care fiul său va juca rolul James Bond. Filmul „No Time To Die” va fi lansat în această toamnă, după o amânare cauzată de pandemia de coronavirus. Acesta esre

Ultimele știri