Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Jean Claude Van Damme i-a pus mana Giuliei Nahmany pe burtica!

Giulia Nahmany a avut placuta surpriza ca in aceasta dimineata, cand a ajuns la Tel Aviv, sa se intalneasca intr-o cafenea, cu celebrul Jean Claude Van Damme. Cei doi au luat micul dejun, au povestit, iar la final, actorul s-a fotografiat cu mana pe burtica vedetei din Romania, insarcinata in luna a sasea.

In aceasta dimineata, Giulia Nahmany a luat micul dejun intr-o cafenea de la parterul cladirii unde locuieste in Israel si nu mica i-a fost surpriza de a-l vedea in local pe nimeni altul decat Jean Claude Van Damme.

Cu un aer timid, Giulia s-a apropiat de actorul international si l-a salutat, Jean Claude Van Damme aratandu-se foarte prietenos fata de vedeta noastra.

Cei doi au povestit, in timpul micul dejun, despre profesiile lor, Van Damme exprimandu-si dorinta de a petrece cateva ore si la sala de fitness din incinta cladirii unde se afla si cafeneaua.

Cum Giulia urmeaza un program de intretinere la respectiva sala de fitness, unde doar pe baza de abonament si waiting list se poate intra, i-a cedat marelui actor o sedinta din abonamentul ei de sala, pentru ca Van Damme sa poata exersa chiar de azi.

La randul sau, nici Jean Claude Van Damme nu s-a lasat mai prejos, a felicitat-o pe tanara mamica pentru cea de a doua sarcina, i-a pus mana pe burtica si a salutat fetita care urmeaza sa se nasca in vara acestui an, urandu-i ca micuta sa urmeze o cariera de succes in cinemaofragie, dorinta cu care Giulia a rezonat foarte bine.

Sursa: Agentia de Presa Mondena

Foto: Agentia de Presa Mondena

Recomandari