Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Adela

Jeff Bridges are grija de saracii fara adapost

Jeff Bridges a surprins pe toata lumea dupa festivitatea Globurilor de Aur cand a efectuat un adevarat raid in bucatarie, indesand in pungi aperitive, paine, prajituri si biscuiti, sau pe scurt, tot ce a gasit ramas de la masa festiva. Gestul sau nu a ramas insa neexplicat, un apropiat al actorului dezvaluind acum ca Bridges a avut scopul precis de a hrani oamenii strazii.

„Cand Jeff a ajuns, in sfarsit la limuzina, i-a dat indicatii precise soferului sa se indrepte spre un pasaj de sub autostrada dintr-o zona marginasa a Los Angeles-ului", a declarat sursa, citata de showbizspy.com. „Dupa ce s-a oprit masina, Jeff a iesit si a fost inconjurat de o duzina de persoane fara adapost pe care i-a chemat catre masina si carora le-a impartit pungile cu mancare", a mai adaugat sursa.

Dupa ce a mai stat putin de vorba cu oamenii, Bridges - care nu se afla la prima vizita in acea zona, el ducandu-le in trecut paturi si haine - s-a urcat inapoi in masina, in aplauzele si bucuria celor fara adapost.

Citeste si Jurnalul!

Foto: Hepta

Recomandari