Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

O adevărată inspirație în carantină! Jennifer Lopez a cucerit internetul cu fotografiile ei! Artista nu se lasă intimidată de vârstă

Jennifer Lopez este o adevărată inspirație pentru noi toți. În ultima perioadă, artista a fost extrem de activă pe rețelele de socializare, împărtășind cu publicul său cum arată viața sa în carantină.

Jennifer Lopez

Instagram/Jennifer Lopez

Cele mai recente imagini pe care Jennifer Lopez le-a postat o surprind pe aceasta alături de logodnicul ei, Alex Rodriguez, în intimitatea casei lor.

Cei doi citesc ziarul The New York Times, care prezintă pe prima pagină știri îngrijorătoare legate de efectele pandemiei asupra populației din Statele Unite ale Americii.

În acest context, Jennifer a scris un mesaj emoționant, în care îi sfătuiește pe oameni să își arate afecțiunea față de cei dragi.

„Când titlurile arată așa, este extrem de important să îi îmbrățișezi pe cei apropiați și să le spui cât de mult îi iubești”, scrie artista.

Chiar dacă a declarat că în această perioadă își petrece foarte mult timp cu familia sa, Jennifer nu a renunțat la activitățile sale obișnuite. Cum sportul joacă un rol important în viața ei, artista continuă să se antreneze de acasă.

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Recent a postat pe contul său de Instagram o poză din timpul unui antrenament, în care își dezvăluia abdomenul bine definit. „Dacă nu te provoacă, nu te poate schimba”, scrie aceasta.

Dar fanii lui Jennifer Lopez au observat ceva de-a dreptul sinistru în imaginea postată sâmbăta trecută pe Instagram: un bărbat care se ascundea în fundal. Unii dintre fanii ei cu aplecări mai conspiraționiste au glumit chiar că artista de 50 de ani ține un bărbat ostatic în casă.

“De ce există un om în fundal cu mâna peste gură?”, a întrebat un fan. “Ce apare lângă umărul ei drept?”, a întrebat un altul.

Misterul a rămas neelucidat, dar presa britanică scrie că acesta era probabil un partener de antrenament al vedetei.

Iar cea mai recentă poză pe care Jennifer a postat-o pe Instagram a strâns peste 1 milion și jumătate de aprecieri din partea fanilor. Și putem să înțelegem de ce. Buclele lejere, naturale și bretonul reprezintă coafura pe care toate femeile ar vrea să o poarte în această vară.

Deși Jennifer Lopez urma să se căsătorească cu Alex Rodriguez în acest an, cei doi au decis să amâne momentul din cauza pandemiei. „Săptămâni întregi s-au chinuit să ia această decizie. Dar cum lucrurile nu vor reintra în normal prea curând, cuplul a decis să amâne nunta. Li s-a părut cea mai înțeleaptă și sigură alegere”, a delarat o sursă apropiată a acestora.

Recomandari