Antena Căutare

Jennifer Lopez a făcut publice pozele intime de la nunta cu Ben Affleck. Imaginile i-au surprins pe mulți dintre fani

Momentul nunții nu a lipsit din bilanțul făcut de către Jennifer Lopez pentru anul 2022. Ea și-a publicat un album foto personal, la care fanii nu aveau acces.

jlo si ben affleck Galerie
Jennifer Lopez a făcut publice pozele intime de la nunta cu Ben Affleck. Imaginile i-au surprins pe mulți dintre fani | Getty Images, captură foto Hola.com

Le-au trebuit 20 de ani ca să se regăsească cei doi foști iubiți și să-și unească destinele în fața altarului.

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, prima apariție la un eveniment monden după nuntă. Cum s-a afișat celebrul cuplu

Jennifer Lopez a făcut publice pozele intime de la nunta cu Ben Affleck. Imaginile i-au surprins pe mulți dintre fani

Din bilanțul făcut de JLo pentru anul 2022, nu a putut lipsi cel mai important eveniment din viața sa. Cântăreața și Ben Aflleck s-au căsătorit oficial și mulți dintre fani cred că este vorba, cu adevărat, de povestea unor suflete pereche, care s-au regăsit, chiar și după câteva decenii.

Ea a publicat mai multe imagini din arhiva personală și care pot fi văzute în Galerie, scrie Hola.com. Artista a făcut o retrospectivă a anului 2022.

Mai apropiați ca niciodată, Jennifer Lopez și Ben Affleck au format o familie numeroasă alături de gemenii Max și Emme, de 14 ani, din fosta căsnicie cu Marc Anthony, dar și de Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, 13 ani, și Samuel, de 10 ani, care sunt copiii actorului din fosta relație cu Jennifer Garner.

Citește și: A doua nuntă a lui Jennifer Lopez și Ben Affleck a avut loc weekend-ul acesta. Rochia încântătoare purtată de vedetă

Până acum, petrecerile de nuntă i-au adus doar momente de neuitat, după cum a povestit ea însăși. „Am dublat distracția, am dublat dragostea, am dublat cadourile și am triplat haosul!”, a glumit artista.

În fotografii, o puteți vedea încercând rochiile de mireasă pe care le-a purtat în această zi (au fost trei).

Cuplul locuiește cu cei cinci copii ai lor în conacul pe care artistul îl are în Bel-Air și se pare că s-au adaptat fără probleme în această nouă etapă. Cei doi și-au mai dat o șansă după două decenii de când și-au rupt logodna.

Artista rezumă în instantanee foarte personale ce a însemnat pentru ea să-și recupereze dragostea vieții. '2022 a fost unul dintre cei mai buni ani de până acum. Abia aștept să văd ce îmi aduce următorul' a povestit JLo, mai scrie sursa citată.

Însăși JLO a recunoscut în mai multe rânduri că povestea ei a avut un final fericit pe care nu și l-a imaginat niciodată. „Este deznodământul care nu s-ar întâmpla niciodată la Hollywood”, a spus ea pentru presa străină.

Citește și: Jennifer Lopez, sesiune de shopping înainte de petrecerea nunții. Unde a fost surprinsă vedeta

Cuplul a spus „Da” în iulie anul trecut, într-o ceremonie intimă care a avut loc în Las Vegas și care, aproape două luni mai târziu, a avut o a doua parte la Riceboro, în statul Georgia, unde Ben Affleck are un conac spectaculos.

Delia vine în apărarea femeilor trecute de prima tinerețe. Mesajul pe care l-a transmis: „Nu vă mai puneți singure piedi... Dominic Purcell și mama lui Miley Cyrus, cel mai nou cuplu din showbiz. Tish Cyrus și-a refăcut viața după divorț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x