Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Jennifer Lopez, declarație năucitoare! Ce crede artista despre bărbații sub 30 de ani

Jennifer Lopez a făcut o declarație șocantă. Artista le-a împărtășit fanilor o lecție învățată din propria experiență, dar care pare să fie sprijinită și de cercetărtori...într-o oarecare măsură!

jennifer lopez, barbati

hepta.ro

Jennifer Lopez a făcut o declarație șocantă. Artista le-a împărtășit fanilor o lecție învățată din propria experiență, dar care pare să fie sprijinită și de cercetărtori...într-o oarecare măsură!

Barbatii se maturizeaza mai tarziu decat femeile. Am auzit-o de atatea ori incat nici nu stim daca e o vorba din popor sau o concluzie a cercetatorilor britanici.

Cert este ca multe femei au spus-o de-a lungul timpului, iar Jennifer Lopez vine sa intareasca ideea. De fapt, frumoasa cantareata are o concluzie mai pertinenta de atat: spune ca barbatii sub 33 de ani sunt inutili.

Sigur, nu se aplica tuturor barbatilor care nu au implinit inca această vârstă, insa psihologii au argumente in favoarea burlacilor convinsi: pana la 30 de ani, cel putin, cei mai multi dintre ei se concentreaza pe cariera si pe imbunatatirea situatiei materiale.

Recomandari