Căutare Live

Jennifer Lopez nu are voce!

Moment penibil pentru Jennifer Lopez. O inregistrare arata ca vedeta nu are voce. Inregistrarea a ajuns din greseala pe internet si a fost ascultata de zeci de mii de oameni

Jennifer Lopez incearca din rasputeri sa cante, dar nu reuşeşte decat sa falseze. În lipsa ajutorului tehnicii, vocea divei latino suna ingrozitor. Se pare ca mixajele de pe calculator sunt totul pentru cantareata. O dovedeşte o altă voce, cea din concerte, care parcă nu i-ar aparţine.

Vedeta nu a făcut, încă, niciun comentariu referitor la postarea de pe internet. Însă sute de mii de fani au vizualizat filmuleţul şi nu au fost încantati de ceea ce au auzit.

Vezi VIDEO

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Medicul acuzat de uciderea lui Michael Jackson va sustine ca artistul s-a sinucis...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri