Căutare Live

Jennifer Lopez, o relaţie nefericită cu mama ei. În adolescență, artista a fugit de acasa, pentru a-și construi un viitor

Toate problemele au început pe cand Jennifer avea 18 ani și voia să devină artistă, iar parinţii nu au susţinut-o. Cântăreaţa şi-a luat inima în dinţi şi a fugit de acasa.

Toate problemele au început pe cand Jennifer avea 18 ani și voia să devină artistă, iar parinţii nu au susţinut-o. Cântăreaţa şi-a luat inima în dinţi şi a fugit de acasa.

Însă lucrurile par să se fi schimbat între timp. Ei bine, noi nu ştim de la cine a moştenit talentul, dar în ceea ce priveşte frumuseţea lucrurile sunt clare.

JLO arată foarte bine la 48 de ani, dar şi mama ei arată surprinzător de bine deşi a trecut de 65 de ani.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Durerea nu a încetat pentru familia Denisei Răducu. Ce a apărut pe pagina de Facebook a artistei: "Cum să trăiesc e...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri