Căutare Live

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au implicat într-o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au implicat în organizarea unei acțiuni umanitare. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente.

Jennifer Lopez  și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor.

Getty Images

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au implicat activ pentru a sprijini organizația Rise Against Hunger. Cei doi au decis să-și arate sprijinul față de o organizație non-profit care ajută oamenii ce nu au acces la alimente.

Cântăreața în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă alături de iubitul său în timp ce cărau saci de orez către casa acestuia. Vezi imaginile aici! La reședința actorului din cartierul Pacific Palisades a staționat un camion plin cu saci de alimente.

Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară

Jennifer Lopez și Ben Affleck au decis să ajute oamenii din jur cu ocazia Zilei Recunoștinței. Cei doi s-au organizat la casa actorului pentru a crea un spațiu de depozitare pentru alimentele ce vor fi ulterior ridicate de o organizație caritabilă. Alături de cei doi au fost și copiii acestora care le-au dat o mână de ajutor cu sacii grei.

Copiii lui Affleck, Violet, Seraphina și Samuel s-au înțeles foarte bine cu gemenii artistei, Max și Emme. Fotografii au fost la fiecare pas pe urmele familiei care a decis să facă un gest demn de toate aprecierile. JLo a fost surprinsă într-o bluză crem la care a asortat o pereche de blugi gri.

Citește continuarea articolului aici!

Rebeka, sora lui Pepe, a împlinit 18 ani. Cum arată tânăra și cine i-a cumpărat o mașină de majorat... Alec Baldwin, înlăcrimat în primul interviu oficial după tragedie: “Nu am apăsat pe trăgaci, nu înțeleg cum s-a întâmpla...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri