J.Lo, de nerecunoscut cu părul creț și breton. Cum a surprins diva hispanică

Jennifer Lopez este imaginea perfecțiunii atunci când apare pe scenă. Diva hispanică are mereu apariții impecabile și își reușește să impresioneze de fiecare dată.

Jennifer Lopez, la Festivalul de Film independent din Los Angeles

Profimedia Images

Recent, diva a publicat pe contul de Twitter o imagine în care apare cu părul creț și breton, o imagine de acum câțiva ani, în care apare alături de Emme, fiica sa, dar și cu fiicele lui Alex Rodriguez, logodnicul ei, Natasha și Ella.

Imaginea a apărut pe rețelele de socializare cu ocazia Zilei Naționale a Fiicei, sărbătorită pe data de 25 septembrie.Chiar dacă Jennifer Lopez este o fană a extensiilor atunci când apare în public, iată că de această dată vedeta a avut curajul să lase în mediul online o imagine în care apare naturală. În timpul pandemiei, de cele mai multe ori cântăreața de origine hispanică a fost văzută adoptând acest tip de look, iar fanii i-au transmis de fiecare dată că este extrem de frumoasă chiar și atunci când nu apelează la trucurile de înfrumusețare.

Artista în vârstă de 51 de ani a declarat pentru revista People că se simte cel mai bine atunci când are părul cârlionțat și este un pic bronzată.

Emme, fiica artistei, a publicat și ea în weekend un filmuleț în care spune despre Jenny că este cea mai bună mamă din lume, dar fanii au observat altceva: faptul că fetița este copia fidelă a mamei sale.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri