John Travolta, de nerecunoscut în Brooklyn, la 40 de ani de când a făcut cartierul celebru. Cum a fost surprins actorul. FOTO

 
+3 click pentru
galerie

John Travolta a fost celebrat în Brooklyn, marți, la aproximativ 40 de ani de când a făcut acest cartier celebru prin intermediul filmului „Febra de sâmbătă seara/ Saturday Night Fever” (1977), în care a jucat rolul principal. Actorul a mâncat pizza plimbându-se, alături de soția lui, pe vechiul platou de filmare.

Zeci de persoane s-au strâns marţi pe strada 86 din Bensonhurst de Brooklyn pentru a asista la acest eveniment desfăşurat în afara pizzeriei Lenny's, unde Travolta a cumpărat două felii de pizza pe care le-a mâncat în timp ce s-a plimbat prin zona prezentată în legendarul film.

Cu prilejul Zilei „John Travolta”, Lenny's a dat unui nou sortiment de pizza numele actorului, care s-a născut 18 februarie 1954 la Englewood, în statul vecin New Jersey.

„Brooklyn s-a aflat în ADN meu de la 'Welcome Back, Kotter' (serial filmat în cartierul newyorkez în care a Travolta a jucat înainte de 'Saturday Night Fever')'', a spus actorul în vârstă de 64 de ani, după aproximativ patru decenii de la filmarea acestui cult al muzicii disco în celebrul său costum alb şi cămaşă neagră.

„Vă iubesc nespus pe toţi. Mulţumesc că daţi un sens carierei mele", a spus actorul, care l-a interpretat pe Tony Manero în filmului „Saturday Night Fever''.

Actorul i-a salutat pe cei prezenţi şi a realizat câteva selfi-uri cu o parte dintre fani.

Vedeta din ''Pulp Fiction'' al cărei nou film ''Gotti'' va fi lansat vineri a fost însoțit de soţia sa, Kelly Preston, cu care a împărţit o felie de pizza, potrivit EFE, citată de Agerpres.

Marty Golden, senatorul statului New York, a declarat că Travolta a schimbat pentru totdeauna cultura Brooklyn-ului şi a SUA. „Filmul 'Saturday Night Fever' a adus pe pista de dans milioane de americani care s-au dezlănţuit pe ritmurile muzicii disco", a spus el decretând marţi Ziua „John Travolta”. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

România la CENTENAR. 100 DE ANI de la MAREA UNIRE