Johnny Depp a RUPT TĂCEREA despre Amber Heard, care l-a acuzat de violență domestică. Gestul NEBUNESC pe care actorul amenință că îl va face

 

Actorul Johnny Depp a rupt tăcerea despre fosta lui soție, Amber Heard, care l-a acuzat de violență domestică. Artistul susține că nu este un bărbat violent și că declarațiile false ale actriței i-au afectat reputația și l-au transformat în „Quasimodo”. El a amenințat că va face un gest radical dacă nu se vor termina conspirațiile. 

Într-un prim interviu despre mariajul lui cu Amber Heard, actorul Johnny Depp a spus că a putut simți că oamenii au început să îl privească diferit după ce actrița a susținut că el a atacat-o în locuința lor din Los Angeles. El neagă acest incident.

Depp susține că în cele din urmă adevărul va ieși la iveală, iar reputația lui va fi refăcută, în urma acelui divorț ce a costat 5,5 milioane de dolari.

Johnny Depp și actrița Amber Heard, în vârstă de 32 de ani, au divorțat în ianuarie 2017, după ce ea i-a impus un ordin de restricție, cu un an mai devreme, susținând că starul a agresat-o. Ea a povestit că a avut o ceartă puternică cu Depp, iar el i-a aruncat cu un iPhone în față.  

„Doare. Ceea ce m-a rănit a fost să fiu prezentat ca ceva de care sunt foarte departe de a fi. Dar să… rănesc pe cineva pe care iubesc? Nu, nu am făcut-o și nici nu ar putea suna ca ceva ce aș putea face eu”, a declarat Depp.

„Așa că, inițial, mi-am ținut gura închisă. Știam că se va întoarce totul împotriva mea și că va deveni și mai straniu. Am lăsat totul să meargă mai departe, să o ia razna. Spune ce ai de spus, iar avocații mei vor avea grijă de restul. Nu am ieșit niciodată să vorbesc despre aceste mizerii”, a mai spus starul hollywoodian.

Johnny Depp s-a comparat cu personajul Quasimodo din „Cocoșatul din Notre-Dame”, spunând că știa că îi este din ce în ce mai afectată reputația, în timp ce scandalul lua amploare.

„Devenisem Quasimodo. Simțeam că oamenii mă privesc diferit, din cauza acelor acuzații”, a spus el, menționând și alte acuzații la adresa lui, potrivit cărora și-ar fi pierdut mințile, ce au apărut ulterior în presă.

Ulterior, Depp a fost dat în judecată de managerii lui pentru o datorie neplătită, dar și de un fost avocat al său, pentru că nu ar fi plătit unele taxe, și, mai recent, de un membru al echipei de filmare pentru „City of Lies”, care l-a acuzat că l-a lovit. Depp neagă acest incident.  

„Cu acești oameni care mă dau în judecată din toate părțile – este evident”, a spus starul, în vârstă de 55 de ani.  

El a amenințat că este pregătit să renunțe la actorie dacă aceste conspirații vor continua. Însă, el insistă că adevărul va ieși la iveală.  

Johnny Depp și Amber Heard au divorțat în ianuarie 2017, după doi ani de căsnicie.  facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI