Johnny Depp: "Copiii mi-au adus ceea ce imi lipsea. Claritatea"

La 48 de ani are o cariera de succes si o viata de familie perfecta. Insa Johnny Depp recunoaste ca totul s-a schimbat de cand au aparut micutii.

„Copiii m-au trezit. Sa ma indragostesc la acest nivel de acesti mici ingerasi. Nu le-am cerut sa vina, dar ei au venit oricum. Asta a fost ceva urias pentru mine. A fost ca si cum ar fi fost dat la o parte un val. A fost ceva ce mi s-a dat, pentru prima data in viata mea. Claritate", a declarat starul.

Pe de alta parte, actorul a povestit ca a vazut moartea cu ochii, cand motoarele avionului cu care mergea s-au oprit. Era insotit de regizorul, Bruce Robinson.

„Avionul s-a oprit. Sunetul motoarelor a incetat. Era liniste. Bruce si cu mine ne uitam unul la altul ca si cum: «Asta este?». Nimeni nu spunea nimic, cu exceptia mea si a lui Bruce. «La naiba! Murim; banuiesc ca asa ne prabusim». Apoi am izbucnit intr-un ras isteric la ideea ca vom muri astfel", a completat vedeta.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri