Căutare Live

Johnny Depp, protagonistul unui scandal uriaș! „Îţi voi da 100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă...”

Celebrul actor Johnny Depp a reușit să își șocheze din nou fanii! Vedeta care a jucat în îndrăgita serie „Pirații din Caraibe” se confruntă acum cu probleme serioase cu autoritățile! Ce a făcut?

Celebrul actor Johnny Depp a reușit să își șocheze din nou fanii! Vedeta care a jucat în îndrăgita serie „Pirații din Caraibe” se confruntă acum cu probleme serioase cu autoritățile! Ce a făcut?

Actorul Johnny Depp a fost dat în judecată pentru că ar fi agresat fizic un membru al unei echipe tehnice în timpul filmărilor de la pelicula ''City Of Lies'', informează PA.

Gregg "Rocky" Brooks, managerul echipei de alegere a spaţiilor de filmare, a depus o plângere la un tribunal din Los Angeles, luni dimineaţă, în care afirmă că starul hollywoodian l-a lovit atunci când el încerca să implementeze anumite restricţii de acces pe platou, în timpul filmărilor de la lungmetrajul "City of Lies".

Potrivit declaraţiilor sale, incidentul a avut loc pe 13 aprilie 2017, când Johnny Depp, în vârstă de 55 de ani, participa la filmări ce aveau loc în faţa hotelului Barclay, aflat în centrul oraşului Los Angeles.

Echipa de producţie avea permisiunea de a filma până la ora locală 19.00 în faţa acelui hotel şi până la ora locală 22.00 în interiorul hotelului.

Johnny Depp, protagonistul unui scandal uriaș!  „Îţi voi da 100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă...”

După ce acea permisiune a fost extinsă o dată, producătorii i-au spus că filmările trebuie să se încheie. El s-a dus să îl informeze în legătură cu acest aspect pe regizorul peliculei, Brad Furman. "Du-te şi spune-i asta şi lui Johnny Depp", i-ar fi răspuns regizorul.

În schimb, Gregg Brooks s-a adresat unui poliţist aflat la faţa locului. Potrivit declaraţiilor sale, Johnny Depp ar fi intervenit imediat şi l-ar fi admonestat: "Cine dracului eşti? Nu ai niciun drept să-mi spui ce trebuie să fac!".

Apoi, starul hollywoodian s-ar fi enervat şi mai tare şi ar fi declarat: "Nu dau doi bani pe cine eşti şi tu nu poţi să vii aici şi să-mi spui ce să fac!".

Potrivit plângerii depuse în instanţă, Johnny Depp l-ar fi lovit apoi pe Gregg Brooks de două ori cu pumnul în zona cutiei toracice, potrivit Agerpres.

Victima agresiunii afirmă că şi-a păstrat calmul, iar acest lucru l-ar fi determinat pe Johnny Depp să îi spună: "Îţi voi da 100.000 de dolari dacă îmi tragi un pumn în faţă chiar acum".

Apoi, bodyguardul starului american ar fi intervenit şi l-ar fi scos pe actor din zona în care aveau loc filmările.

Gregg Brooks afirmă că respiraţia lui Johnny Depp "duhnea a alcool" şi că starul hollywoodian consumase droguri pe platoul de filmare.

Sursa: Agerpres

George Clooney a fost rănit într-un accident de motocicletă!... Wow, nu se mai oprește din slăbit! Cum arată Ozana Barabancea în ultimele imagini: "Doar zâmbetul ce a mai rămas di...
Parteneri
Dacă ai această grupă de sânge, este posibil să te confrunți cu probleme de memorie
Catine.ro
Ultimele știri
x