Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Jon Hamm și co-starul său din Mad Men, Anna Osceola. Fără inhibiții pe o plajă din Santa Barbara

Actorul de la Hollywood, Jon Hamm, în vârstă de 49 de ani, s-a relaxat pe plajă alături de iubita lui, frumoasa Anna Osceola.

Jon Hamm și co-starul său din Mad Men, Anna Osceola. Fără inhibiții pe o plajă din Santa Barbara

profimedia

Noul cuplu s-a relaxat pe o plajă din Santa Barbara, bucurându-se de o zi romantică. Frumoasa Anna Osceola a făcut furori într-un costum de baie kaki, etalându-și trupul sexy, iar Jon, într-o formă excepțională, a purtat un short alb.

Chiar și fără machiaj, cu părul în vânt, Anna Osceola, faimoasă pentru rolul ei din Mad Men, a atras privirile tuturor. Anna și Jon și-au început povestea de dragoste în iunie anul acesta, dar ei au fost văzuți împreună încă din 2017.

jon hamm la plaja, intr-un short alb

După o sesiune de shopping, cei doi au ajuns pe plajă, unde s-au bucurat de o baie în mare. Bine meritata zi liberă a venit după ce Jon a început lucrul la noul său proiect, filmările pentru No Sudden Move. Jon Hamm va juca alături de actori de renume precum Don Cheadle, David Harbour, Ray Liotta, Benecio Del Toro, Amy Seimetz, Kieran Culkin, Brendan Fraser, Noah Jupe, Bill Duke, Frankie Shaw și Julie Fox, potrivit dailymail.com.

Recomandari