Jonah Hill are o nouă iubită. Cine este femeia alături de care a fost surprins 

Jonah Hill, cunoscut în industria cinematografică de la Hollywood pentru prestațiile sale inedite, iubește din nou. Actorul și noua lui iubită au apărut pentru prima oară în public.

Jonah și-a găsit din nou dragostea în brațele lui Sarah Brady

Getty Images

Jonah Hill s-a despărțit de logodnica sa, Gianna Santos în octombrie anul trecut, scrie DailyMail.

Atunci el a spus că scânteia s-a stins în povestea lor de dragoste. De această dată, Jonah și-a găsit din nou dragostea în brațele lui Sarah Brady. Cuplul fiind văzut pentru prima dată în Los Angeles, zilele trecute, în timp ce mergeau la cumpărături.

Actorul de 37 de ani și iubita sa, instructoare de surf, păreau foarte fericiți și relaxați, în timp ce au coborât din mașină. Vezi imaginile AICI!

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri