Jonah Hill, poreclit "grăsuțul de la Hollywood", s-a transformat complet după ce a slăbit zeci de kilograme. Cum arată acum

Jonah Hill a vorbit recent despre presiunea de a slăbi, pe care a simțit-o la Hollywood încă de la debut. În ultimii ei, el s-a transformat complet, după ce a slăbit zeci de kilograme.

Jonah Hill a fost poreclit "grăsuțul de la Hollywood" când a debutat în showbiz. Acum, arată total diferit

Getty

Jonah Hill a devenit cunoscut la nivel mondial după rolul său din filmul Superbad. Ulterior, a apărut în numeroase producții de succes, precum Forgetting Sarah Marshall, 21 Jump Street, Moneyball și The Wolf of Wall Street, pentru care a primit și o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

La debutul său în lumea filmului, Hill avea un look complet diferit, ce i-a adus și porecla de „grăsuțul de la Hollywood”.

Actorul are acum un look complet diferit și un tatuaj omagial transformării sale. Hill a dezvăluit recent tatuajul pe contul personal de Instagram.

Intră aici ca să vezi cât de mult a slăbit, cum arată acum și ce desen permanent și-a făcut starul de cinema.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri