Jonah Hill, poreclit "grăsuțul de la Hollywood", s-a transformat complet după ce a slăbit zeci de kilograme. Cum arată acum

Jonah Hill a vorbit recent despre presiunea de a slăbi, pe care a simțit-o la Hollywood încă de la debut. În ultimii ei, el s-a transformat complet, după ce a slăbit zeci de kilograme.

Jonah Hill a fost poreclit "grăsuțul de la Hollywood" când a debutat în showbiz. Acum, arată total diferit

Getty

Jonah Hill a devenit cunoscut la nivel mondial după rolul său din filmul Superbad. Ulterior, a apărut în numeroase producții de succes, precum Forgetting Sarah Marshall, 21 Jump Street, Moneyball și The Wolf of Wall Street, pentru care a primit și o nominalizare la Premiile Oscar pentru Cel mai bun actor în rol secundar.

La debutul său în lumea filmului, Hill avea un look complet diferit, ce i-a adus și porecla de „grăsuțul de la Hollywood”.

Actorul are acum un look complet diferit și un tatuaj omagial transformării sale. Hill a dezvăluit recent tatuajul pe contul personal de Instagram.

Intră aici ca să vezi cât de mult a slăbit, cum arată acum și ce desen permanent și-a făcut starul de cinema.

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” a Marii Britanii. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri