Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Neinfricata Mulan (SUA 1998)

Jonah Hill, transformare spectaculoasă. Cum arată cum actorul numit în trecut "grăsuțul de la Hollywood"

Jonah Hill este unul dintre actorii de la Hollywood care, de-a lungul timpului, au trecut prin transformări spectaculoase. În vârstă de 36 de ani, Hill a fost supranumit "grăsuțul de la Hollywood", însă actorul a reușit să slăbească considerabil, motiv pentru care publicul trebuie să lase în urmă această poreclă. 

Jonah Hill

Profimedia Images

Jonah Hill este celebru pentru rolurile interpretate în producții de succes, printre care se numără "The Wolf of Wall Street" sau "21 Jump Street".

Actorul a fost nominalizat de două ori la Premiile Oscar, la categoria Cel Mai Bun Actor în Rol Secundar. Rolurile care l-au ajutat să ajungă pe lista actorilor nominalizați la prestigiosul premiu sunt cele pe care le-a interpretat în filmele "Moneyball" (2011) și "The Wolf of Wall Street" (2013).

Hill și-a făcut debutul și în postura de regizor în industria cinematografică americană. În anul 2018, acesta a regizat filmul "Mid90s", o producție care surprinde povestea unui băiețel de 13 ani, pasionat de skateboarding.


Jonah Hill, transformare spectaculoasă
Sursa FOTO: Profimedia Images


Jonah Hill a fost numit "grăsuțul de la Hollywood" deoarece în trecut cântărea nici mai mult nici mai puțin de 136 de kilograme. Dornic să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus, actorul a reușit să slăbească considerabil.

De-a lungul timpului, actorul slăbit aproximativ 40 de kilograme, însă nu a reușit să se mențină la o greutate optimă din cauza proiectelor cinematografice în care s-a implicat. Au existat momente în care Hill a fost nevoit să se îngrașe la loc pentru a interpreta anumite roluri.

Jonah Hill este un fan declarat al sulfului, iar paparazzii l-au surprins recent în timp ce își exersa hobby-ul pe o plajă din Malibu.

Jonah Hill, transformare spectaculoasă
Sursa FOTO: Profimedia Images


Jonah Hill trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gianna Santos. Cei doi s-au logodit în septembrie 2019, dar au preferat să își țină relația departe de ochii presei.

Jonah Hill, transformare spectaculoasă
Sursa FOTO: Profimedia Images

Recomandari