Jorge, imagine rară cu cei doi copii ai săi. Cum arată Karina și David

Jorge este un tătic mândru și vrea ca toată lumea să știe asta. Recent, artistul a postat o imagine cu cei doi copii ai săi, Karina și David.

Jorge este un tătic mândru și vrea ca toată lumea să știe asta

Instagram/ Jorge

Jorge și familia sa se află în vacanță la Poiana Brașov și, conform descrierii pe care a ales-o pentru fotografia cu cei mici, este pentru prima dată când se află toți trei pe pârtie.

Cum arată copiii lui Jorge, Karina și David

Echipați de ski, Jorge și Karina zâmbesc spre obiectivul camerei de fotografiat, în timp ce mezinul David pare că a fost surprins când se pregătea să vorbească.

Citește și: Raluca Pascu, imagine înduioșătoare alături de copii. Cât de bine seamănă cu mama lor fetele lui Pepe

Fetița poartă pantaloni verzi și o jachetă albastră, în vreme ce tatăl ei a optat pentru un echipament închis la culoare.

Micuțul David poartă un costum bleu și mănuși în aceeași culoare. Spre deosebire de cei doi, piticul poartă doar clăparii, semn că a luat o pauză de la distracție.

Prietenii virtuali ai fostului concurent de la Te cunosc de undeva au fost încântați de captura publicată de acesta și au exprimat acest lucru în comentarii.

Iată imaginea:

Citește și: A învins cancerul, dar medicii i-au spus că nu va mai avea niciodată copii. Cum a fost posibil să nască un bebeluș perfect normal

Câți copii are, de fapt, Jorge

Jorge este tatăl a trei copii, inclusiv pentru Ilinca, fata din prima căsnicie a soției sale. Cu Ramona, artistul are un băiețel, David, în vreme ce Karina este fiica rezultată din mariajul cu Alina Crăciun.

”Trei este un număr magic, chiar dacă doar doi sunt ai mei, de sânge, o iubesc la fel de mult și pe Ilinca, stăm împreună și ne bucurăm de viață în fiecare zi”, declara acum ceva timp Jorge pentru Libertatea.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, imagine rară cu cei doi copii. Cum s-a fotografiat frumoasa familie

El mărturisea, de asemenea, că fiica cea mare este singura preocupată să-i calce pe urme.

”Cea mare vrea să facă ceva muzică, împreună cu mine. Vom vedea. Cea mijlocie e timidă, dar are super ureche muzicală”, adăuga el pentru sursa citată.

Despre micuțul său, Jorge a dezvăluit în mediul online că preferă păpușile în detrimentul mașinuțelor.

El a fost aspru criticat pe rețelele de socializare pentru că-i permite micuțului să folosească lucruri dedicate fetițelor, însă artistul a subliniat faptul că David este un copil inocent care nu cunoaște, momentan, conceptul de sexualitate.

Ultimele știri