Căutare Live

Jurata X Factor, în lenjerie intimă în așternuturi. Loredana nu s-a mai fotografiat niciodată atât de sexy

La ceas de seară, frumoasa Loredana Groza s-a fotografiat într-o lenjerie intimă sexy, în așternuturi și a fermecat toți fanii de pe Facebook.

Jurata X Factor, în lenjerie intimă în așternuturi. Loredana nu s-a mai fotografiat niciodată atât de sexy

instagram

Loredana, jurata X Factor, a animat seara de vineri a fanilor săi cu o fotografie picantă și fierbinte, în lenjerie neagră, din dantelă, în așternuturi albe, jucându-se cu mințile admiratorilor ei.

Friday’s Fever♨️ #artsy

Posted by Loredana Groza on Friday, 20 November 2020

Noua fotografie postată de artistă a strâns peste 3.000 de reacții. Deși e trecută de prima tinerețe, Loredana, acum în vârstă de 50 de ani, arată incredibil.

Cu o siluetă de invidiat și un chip care pare veșnic tânăr, Lori i-a făcut pe fani să uite ce vârstă are și să îi admire frumusețea. Frumoasa blondă pare să fi apelat la câteva trucuri pentru a-și păstra tinerețea fizică, dar asta nu o oprește din a fi dezinvoltă și a arăta cât de sexy poate poza.

Loredana are peste 1 milion de urmăritori pe Facebook și peste 5.000 de fani pe Instagram. Aceeași fotografie cu frumoasa artistă a strâns aproape 5.000 de like-uri pe Instagram, semn că frumusețea ei este extrem de apreciată.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... "Întâlnire de gradul 0". Cu cine s-a văzut Lidia Buble la ceas de seară...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri