Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Justin Timberlake, mesaj emoționant în timpul ultimului concert: „Îl iubesc de când aveam 6 ani!”. Oare Jessica Biel știe?

Justin Timberlake și-a oprit concertul la insistențele unei fane. Ce anunț emoționant a făcut artistul!

Justin Timberlake și-a oprit concertul la insistențele unei fane. Ce anunț emoționant a făcut artistul!

În timpul unui concert pe care l-a susținut la începutul acestei săptămâni, Justin Timberlake s-a oprit brusc, spre uimirea fanilor săi, care nu înțelegeau ce se petrece. Artistul s-a îndreptat spre primul rând de spectatori, de unde a preluat un carton pe care era scris ceva. Misterul avea să se clarifice câteva clipe mai târziu – una dintre fanele sale, Darcell Baxtresser, a dorit neapărat ca artistul să fie cel care le dă tuturor vestea cea bună, și anume, că „bebelușul Baxtresser urmează să se nască pe 1 noiembrie 2018”.

Justin i-a dat viitorului copilaș și o poreclă care, cu siguranță, îl va însoți toată viața – „Baby Bax”. Imediat după aceea, fericita viitoare mămică a declarat pentru E! News: „Îl iubesc de când aveam 6 ani și, dacă mi-am dorit ca cineva din toată lumea asta să facă anunțul, el este acela”.

„Speram să vadă biletul meu și, cel mult, să facă o poză cu el, dar nu m-am așteptat ca el, literalmente, să oprească show-ul, a declarat fana lui Justin, impresionată de gestul artistului.

Justin Timberlake și Jessica Biel sunt căsătoriți încă din anul 2012 și formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de la Hollywood. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 1 an, Silas Randall Timberlake.

Recomandari