Justiţia australiană a confirmat că actorul Geoffrey Rush va primi o compensaţie record în urma procesului cu tabloidul The Daily Telegraph

The Daily Telegraph, un tabloid din Sydney, trebuie să-i plătească actorului Geoffrey Rush suma record de 2,9 milioane de dolari australieni.

Justiţia australiană a confirmat joi că The Daly Telegraph, un tabloid din Sydney, trebuie să-i plătească actorului australian Geoffrey Rush suma record de 2,9 milioane de dolari australieni (1,8 milioane de euro) într-un caz de defăimare.

Proprietate a grupului lui Rupert Murdoch News Corp, The Daily Telegrapg a publicat în 2017 un articol în care afirma că Sydney Theatre Company a primit o plângere din partea actriţei Eryn Jean Norvill, care îl acuza pe Rush că a atins-o deliberat într-o manieră nepotrivită în timpul producţiei la "Regele Lear".

Un magistrat din Sydney a considerat totuşi în aprilie 2019 că ziarul a produs "un articol senzaţionalist, imprudent şi iresponsabil".

Judecătorul Michael Wigney a estimat că cititorii au fost făcuţi să creadă că actorul era un "pervers" în baza celor mai multe informaţii nesusţinute.

Cotidianul The Age a precizat că suma pe car eo va primi actorul Geoffrey Rush este cea mai mare compensaţie obţinută de o persoană în Australia.

The Daily Telegraph a făcut apel sperănd la un nou proces.

Rush, în vârstă de 67 de ani, a fost premiat cu Oscar în 1997 pentru rolul din „Shine” şi a mai primit alte trei nominalizări la premiile Academiei americane de film - pentru „The King's Speech” (2010, rol secundar), „Quills” (2000, rol principal) şi „Shakespeare in Love” (1998, rol secundar). În plus, actorul este cunoscut şi pentru rolul căpitanului Barbarossa din filmele francizei „Piraţii din Caraibe”. El a jucat rolul lui Albert Einstein în primul sezon al serialului „Genius”.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri