Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Karmen, fiica lui Adrian Minune, a spus adevărul despre despărțirea de soț

Karmen, fiica lui Adrian Minune s-a aflat în mijlocul unor controverse zilele acestea. Fanii au observat că artista și-a șters pozele în care apărea alături de soțul său. Nici Bogdan nu s-a lăsat mai prejos și a făcut același lucru.

Karmen Minune nu se desparte de Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale.

După ce fanii și presa s-au sesiza, subit, pe conturile lor de socializare au reapărut pozele de cuplu. Au avut oare probleme în paradis, au fost despărțiți?

Karmen a infirmat zvonurile și a spus că nu s-a despărțit de Bogdan Căplescu, tatăl fetiței sale. În ciuda „micului detaliu” observat de toată lumea, Karmen susține că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de soțul său.

Doamne, nici nu se pune problema să ne despărțim. Noi tocmai ne-am mutat la casă nouă și stăm singuri, acum. E o mare schimbare. Avem copilul așa de mic, cum să ne despărțim… Eu stau mereu cu ea, dar trebuie să caut și o bonă, chiar dacă am ajutorul mamei și al soacrei. Este un copil foarte energic și trebuie să stau mereu cu bebelina mea. Plus că vreau să mă reapuc și eu de cântat și atunci chiar voi avea nevoie de ajutor”, a declarat Karmen, în exclusivitate, pentru VIVA!.

După cum se poate observa, Karmen Minune a evitat să explice acest subiect apărut din cauza schimbărilor de pe conturile lor de Intagram. Dacă acum câteva zile cei doi s-au scos de la prieteni, astăzi se află iarăși la follow.

Recomandari