Kate Beckinsale, considerată cea mai frumoasă britanică, impecabilă și la 47 de ani. Spune că n-a fost niciodată la un date “real”

Kate Beckinsale, considerată odinioară cea mai frumoasă femeie din Marea Britanie, a făcut câteva confesiuni despre viața ei amoroasă, a relatat Just Jared.

Kate Beckinsale, considerată cea mai frumoasă britanică, impecabilă și la 47 de ani. Spune că n-a fost niciodată la un date “real”

Getty Images

Kate Beckinsale are 47 de ani și niște forme de apreciat. Așa a fost dintotdeauna, mai ales că într-o vreme ea a fost considerată cea mai frumoasă femeie britanică.

Recent, în timp ce se mergea la un interviu, Kate Beckinsale a fost surprinsă pe străzile din New York purtând o rochie neagră cu imprimeu floral, cu umeri goi, strâmtă pe corp, și încălțată cu niște pantofi roz.

“Ea întotdeauna se îmbracă atât de frumos, din cap până în picioare", au spus fanii pe pagina de Instagram a Just Jared. "Este superbă, pur și simplu o iubesc!", a scris cineva.

Kate Beckinsale spune că n-a fost niciodată la un date “real”: "Ori mă mărit, ori fac copii"

Totodată, Kate Beckinsale a mai declarat, surprinzător, a relatat în acest articol Just Jared, că nu a fost niciodată la o întâlnire adevărată.

"Știți că nu am fost niciodată, real, la un date? Pur și simplu, fac cunoștință cu cineva, ajung să cunosc acea persoană, la muncă, spre exemplu, iar apoi fie mă căsătoresc cu el, fie rămân însărcinată", a declarat actrița.

Și nici n-ar avea de gând să meargă la o întâlnire cu un străin.

"Nu pot să-mi imaginez ceva ce aș putea să urăsc mai mult decât să stau în fața cuiva pe care nu cunosc, cu șanse de a nu îmi plăcea de acea persoană, să stau așa la masă și să mă uit la acel individ cum își mănâncă mâncarea", a mai spus actrița.

Kate Beckinsale a fost într-o relație cu Michael Sheen din 1995 și până în 2003, și au împreună o fiică, pe Lily Sheen. Ulterior, ea s-a căsătorit cu Len Wiseman, iar căsnicia lor a ținut din 2004 până în 2009. După divorțul ei de Len Wiseman, actrița a avut o legătură cu Matt Rife, cu actorul Saturday Night Live, Pete Davidson, dar și cu muzicianul Goody Grace.

Kate Beckinsale a luptat în adolescență cu anorexia

În adolescență, Kate Beckinsale a avut probleme cu anorexia și tot atunci a deprins viciul fumatului, de care nu s-a despărțit nici în ziua de azi: "Aș fi insuportabilă dacă nu aș fuma, atât de plictisitoare”, spunea ea într-un interviu.

Actrița ar fi fost un copil geniu, de care orice părinte ar fi mândru. Într-un raport școlar scria că Beckinsale avea inteligența unui copil de 11 ani, pe când avea doar șase ani, și un IQ de 152. În 1991 a intrat la Universitatea Oxford, unde a studiat literatura franceză și rusa.

În timpul facultății, Kate a profitat de prima ei oportunitate serioasă pe marile ecrane jucând in adaptarea lui Kenneth Branagh pentru piesa de William Shakespeare, "Mult zgomot pentru nimic". Doi ani mai târziu, Beckinsale și-a indreptat atenția spre teatru și a mers în turneu cu piesa lui Cehov, "Pescărușul".

După ultimul an de facultate petrecut în Franța, Beckinsale și-a dedicat tot timpul actoriei. Așa a reușit să apară în filmul de groază "Haunted", alături de Aidan Quinn, iar un an mai târziu în serialul "Emma", realizat după romanul lui Jane Austen.

Din 2000, ea a apărut în toate producțiile mari de cinematografie, cu predilecție spre action/adventure: "Pearl Harbor", "Van Helsing", "Underworld", "The Aviator". Numele ei a devenit sinonim cu "Selene", iar actrița, desemnată în 2002 de Hello Magazine ca fiind cea mai frumoasă femeie din Marea Britanie, a devenit prima alegere a regizorilor de filme de acțiune.

Ultimele știri