Căutare Live

Kate Moss, sefa de santier

Suparata ca lucrarile la noua ei casa nu progreseaza in ritmul scontat, actrita a decis sa supervizeze ea constructorii.

Kate Moss isi construieste o casa in nordul Londrei. Nimic neobisnuit, avand in vedere onorariul.

Numai ca blonda a vazut ca lucrarile nu avanseaza in ritmul in care ar trebui, asa ca s-a gandit sa supervizeze mult mai strict.

Nu numai ca i-a observat pe muncitori, dar a si muncit cot la cot cu ei. Meseriasilor le-a crescut subit potfa de munca, mai ales ca la un moment dat Kate a plecat in bucatarie pentru a le pregati clasicul ceai.

Foto: Hepta

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... FOTO! Ramona Lazuran, prea voluminoasa pentru lenjeria intima...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri