Kate Perry are cosuri urate pe fata

Toti banii si celebritatea din lume nu au reusit sa o scape pe Kate Perry de cosurile inestetice.

Cantareata a fost surprinsa de paparazzi la iesirea dintr-un salon de cosmetica, unde a cautat sa treaca cat mai neobservata.

Kate Perry s-a trezit cu o iritatie urata pe barbie, obraz si ceafa chiar la finalul unui turneu obositor, insa gurile rele spun ca acesta a fost doar varful icebergului, Kate luptandu-se dintotdeauna cu acneea.

Insa partea ironica este ca artista tocmai a semnat un contract de peste doua milioane de dolari, in urma caruia a devenit imaginea oficiala a marcii ProActiv, cunoscuta pentru produsele sale contra acneei.

Se pare ca solista nu crede in ele, ori pur si simplu in cazul ei nu au efect.

Foto: Hepta

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri