Căutare Live

Imaginile, virale! Kate şi William călătoresc cu o cursă low-cost, în timp ce Harry şi Meghan preferă avioanele private

Imaginea contrastului la Casa Regală a Marii Britanii! Kate şi William călătoresc cu o cursă low-cost, în timp ce Harry şi soţia sa Meghan preferă avioanele private.

Doi prinți, pretenții extreme. Kate şi William călătoresc cu o cursă low-cost, în timp ce Harry şi Meghan preferă avioanele private. Imaginea contrastului la Casa Regală a Marii Britanii!

Kate şi William călătoresc cu o cursă low-cost, în timp ce Harry şi soţia sa Meghan preferă avioanele private.

Ducele şi ducesa de Cambridge au fost surprinşi de paparazzi într-un aeroport din Scoţia, în timp ce coborau dintr-un avion al unei companii care oferă curse la 80 de euro.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri