Căutare Live

Katie Price nu vrea sa se mute cu iubitul in Argentina

Blonda a declarat ca iubeste prea mult Anglia pentru a se multa in alta tara si ca de cate ori pleaca din Regat se imbolnaveste.

Katie Price, cunoscuta mai ales sub numele Jordan, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Leandro Penna, un argentinian de 25 de ani.

Prezenta la o emisiune matinala, blonda in varsta de 33 de ani a declarat ca nu ar putea niciodata sa se mute cu „Leo" in Argentina, sustinand ca e indragostita de Regatul Britanic: „E ciudat. De cate ori plec intr-o alta tara ma imbolnavesc si cred ca e din cauza ca iubesc foarte mult Anglia."

Katie chiar l-a chemat langa ea pe Leandro si l-a intrebat unde ii place mai mult sa locuiasca: in Regat sau in tara natala? Acesta a ales, surprinzator, prima varianta, dovada ca atunci cand ai o iubita cu sani ca ai lui Jordan, razboiul Malvinelor poate parea o gluma.

Andreea Marin explica reactia pe care a avut-o la intalnirea cu Adriana Nicolae... Daniela Crudu s-a sarutat cu 3 barbati, in club...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri