Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

„Mă voi sinucide și jur că este ceva pozitiv”. Keith Flint a spus că își va pune capăt zilelor în urmă cu mult timp și a explicat motivul

Keith Flint, solist şi dansator al grupului britanic The Prodigy, a anunțat în urmă cu mult timp că se va sinucide și a explicat și motivul pentru care care urma să își pună capăt zilelor. 

Keith Flint, solist şi dansator al grupului britanic The Prodigy, a anunțat în urmă cu mult timp că se va sinucide și a explicat și motivul pentru care care urma să își pună capăt zilelor.

Într-un interviu, Keith Flint, care era cunoscut pentru faptul că nu băga în seamă regulile, a anunțat că se va sinucide când se va sătura de faimă.

„Nu păstrez nimic pentru mai târziu. Mă bucur de tot acum. Întotdeauna am avut această idee – când voi termina, mă voi sinucide. Și jur că acest lucru este unul pozitiv”, a spus Keith Flint.

Keith Flint a refuzat ajutorul unui manager, spunând că anterior a concediat angajați care se hrăneau „ca niște viermi” din trupa The Prodigy.

„Când există oameni în viața ta care îți spun ce să faci, te poți simți ca o halcă de carne. Eu mi-am purtat întotdeauna singur de grijă. Sunt dispus să greșesc, dar nu accept să support consecințele greșelilor altora în cariera și viața mea”, a spus el.

Cu puțin timp înainte de a se sinucide, Keith Flint a fost forțat să pună la vânzare casa din Essex, în urma despărțirii de soția lui, DJ Mayumi Kai. Anterior, după o luptă cu depresia, Flint a spus că soția lui, cu care s-a căsătorit în decembrie 2006, „l-a salvat”.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

Keith Flint avea 49 de ani şi a fost găsit fără viaţă, luni dimineaţă în casa lui din Dunmow, Essex.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cofondator al grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

Recomandari