Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

I-a murit fiul, iar acum și soția. John Travolta, îngenuncheat de durere. Kelly Preston s-a stins de cancer la 57 de ani

Lumea filmului internațional este în doliu după ce actrița Kelly Preston, soția lui John Travolta, s-a stins din viață în urma unei boli incurabile. 

I-a murit fiul, iar acum și soția. John Travolta, îngenuncheat de durere. Kelly Preston s-a stins de cancer la 57 de ani

Anunțul privind decesul acesteia a fost confirmat chiar de actorul John Travolta, care a precizat că soția lui a murit la 57 de ani, după o luptă dură cu un cancer mamar.

"Cu inima foarte grea, vă spun că frumoasa mea soție Kelly a pierdut lupta de doi ani cu cancerul de sân. Ea a dus o luptă curajoasă, în care a avut dragostea și sprijinul multor persoane. Iubirea și viața lui Kelly nu vor fi niciodată uitate.

Ea 71, el 65! Olivia Newton-John și John Travolta au redevenit Sandy Olsson și Danny Zuko, la patru decenii de la premiera „Grease”! Moment magic!

Pentru un timp, voi fi alături de copiii mei, care și-au pierdut mama, așa că îmi cer iertare în avans pentru faptul că nu veți auzi de noi o vreme", a scris actorul pe contul de Instagram.

Din păcate, acesta a murit în 2009, în urma unui atac cerebral pe care l-a suferit în timpul unei vacanțe în Bahamas. Adolescentul s-a lovit la cap, iar un îngrijitor l-a găsit fără cunoștință în baie. Atunci, băiatul a fost transportat la spitalul Rand Memorial din Freeport, unde s-a pronunțat decesul, potrivit unei declarații date de poliția din Bahamas.

John Travolta a renunțat la peruca pe care o folosea pentru a-şi păstra intact look-ul de odinioară

Cei doi au mai avut alți doi copii, o fiică, Ella Bleu, care a venit pe lume în 2000 și un fiu, Benjamin, născut în 2010.

Ultimul film în care au jucat împreună a fost ”Gotti”, în 2018.

Kelly și-a schimbat numele înainte de a obține primul rol

Născută Kelly Kamalelehua Smith, pe 13 octombrie 1962, în Honolulu, actriţa şi-a schimbat numele în Kelly Preston înainte de a obţine primul rol, în comedia romantică „Mischief” (1985).

A mai jucat în „SpaceCamp”, apoi în „Twins”, alături de Arnold Schwarzenegger şi Danny DeVito.

În „Jerry Maguire”, ea era logodnica lui Tom Cruise, apoi a jucat alături de Kevin Costner, în „For Love of the Game”.

În anii 1990 a făcut parte din distribuţia unor filme ca „Holy Man”, cu Eddie Murphy şi Jeff Goldblum, „Nothing ot Lose”, cu Tim Robbins şi Martin Lawrence, şi „Jack Frost”.

Proiectul de suflet al lui Travolta a fost adaptarea „Battlefield Earth” a lui L. Ron Hubbard, pe care l-a coprodus şi în care a jucat alături de Preston. Filmul SF lansat în 2000 a înregistrat mari pierderi şi a primit critici nefavorabile peste tot în lume.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro