Kevin Clark, copilul care a strălucit în „School of Rock”, a murit la numai 32 de ani. Ce i s-a întâmplat

Kevin Clark, copilul toboșar care a făcut furori în filmul "School of Rock”, a murit după ce a fost lovit de o mașină pe stradă. Kevin Clark se ducea acasă cu bicicleta. Actorul a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu l-au putut salva. Avea 32 de ani.

Kevin Clark, copilul de 12 ani care a strălucit în filmul „School of Rock”, a murit în urma unui accident de mașină

Profimedia

Kevin Clark a interpretat rolul toboșarului Freddy "Spazzy McGee" Jones în celebra comedie "School of Rock". Era un adolescent de 12 ani care cânta incredibil la tobe, fiind pasionat de acest instrument muzical și în afara camerelor de filmat de la o vârstă fragedă. Un adolescent care a făcut furori cu acest rol în 2003 și pe care mulți l-au catalogat atunci ca fiind un copil-minune, care promitea enorm.

Doar că alegerea lui Kevin Clark a fost alta. Nu a continuat cu actoria după filmul "School of Rock". El a decis să se implice în muzică, își formase o trupă, iar recent, el și colegii lui din formație avuseseră primul lor concert. Mama lui a declarat în presă că fiul ei „își trăiește, în sfârșit, viața pe care și-o dorește cu această formație și că visează să ajungă cât mai sus împreună cu colegii lui de trupă”. Din păcate, au rămas doar cu visul.

Kevin Clark, copilul toboșar din filmul "School of Rock", a murit la 32 de ani

Pe 26 mai 2021, miercuri dimineața, Kevin Clark a fost lovit de o mașină în timp ce acesta se ducea acasă. Era pe bicicletă, pedala, când o tânără de numai 20 de ani l-a pus la pământ după ce l-a lovit cu mașina, a scris Daily Mail.

Kevin Clark a fost dus de urgență la spital, însă medicii nu au putut să îi salveze viața, au anunțat autoritățile comitatului Cook și departamentul de pompieri din Chicago, citate de Chicago Sun-Times. Tânărul avea 32 de ani.

Actorii de la Hollywood, în doliu după moartea lui Kevin Clark

Actorii de la Hollywood care l-au cunoscut pe Kevin Clark sunt în doliu după moartea lui. Chiar dacă singurul rol interpretat de el a fost în filmul "School of Rock", Clark a rămas în memoria multora. Celebrul actor Jack Black, alături de care Kevin Clark a jucat în "School of Rock", a fost primul care a transmis pe Instagram un mesaj după moartea lui Clark.

"Sunt vești devastatoare. Kevin a murit mult prea devreme. Suflet frumos. Atât de multe amintiri. Sfâșietor. Transmit dragostea mea familiei lui și întregii comunități "School of rock", a scris Jack Black pe contul lui de Instagram.

Tânara de 20 de ani care se afla la volan când l-a lovit pe Kevin Clark urmează să apară în fața unei instanțe și să răspundă penal pentru fapta ei.

Ultimele știri