Căutare Live

Kevin Coster, in visele Andreei Raicu

Andreea Raicu a fost la concertul lui Kevin Costner din Romania si a recunoscut pe blogul ei ca a tanjit la actorul din "Dansand cu lupii".

Andreea Raicu si-a vazut visul cu ochii. Si nu este vorba de o metafora, ci de faptul ca vedeta l-a cunoscut pe Kevin Costner, actorul pe care il admira si la care... visa. "Plus ca vorbim despre Kevin Costner! Cel la care visam dupa ce vedeam The Bodyguard, Revange, Robin Hood, Dancing with the Wolfs....", a recunoscut modelul pe blogul personal.

Andreea Raicu a fost impresionata de concertul pe care l-a sustinut starul de la Hollywood, dar si de zambetul placut al acestuia. "Kevin Costner a vorbit cu noi, ne-a povestit despre fiecare piesa, a glumit... iar la sfarsit a intrat in public si a facut poze cu toti oamenii care l-au rugat... si credeti-ma toata lumea a vrut. De la fetele din fata scenei pana la diverse persoane publice prezente la eveniment.

Mereu cu zambetul pe buze, a stat la fiecare poza si chiar i-a facut placere... cred ca o ora si jumatate... la fel de mult cat a cantat. Cu un zamber fermecator si o privire foarte calda, Kevin Costner chiar este o persoana placuta asa cum mi-au tot povestit prietenii mei. Am fost extrem de impresionata. A fost o aseara neasteptat de frumoasa!!", a adaugat bruneta.

Foto: andreearaicu.ro

FOTO! Miley Cyrus renunta la haine in cel mai recent film... VIDEO! Mircea Badea, atacat de un caine furios! Vezi ce s-a intamplat!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri