Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Kim Cattrall, dezvăluiri despre rolul Samanthei din Sex & the City. Ce face și cum arată acum actrița de 64 de ani

Kim Cattrall a devenit cunoscută la nivel internațional datorită rolului Samanthei din serialul-fenomen Sex & the City. La 10 ani de când a interpretat rolul pentru ultima dată, actrița a dezvăluit secrete din serial.

Kim Cattrall a devenit cunoscută la nivel internațional datorită rolului Samanthei din serialul-fenomen Sex & the City. La 10 ani de când a interpretat rolul pentru ultima dată, actrița a dezvăluit secrete din serial.

La 64 de ani, Kim Cattrall a vorbit cu People despre timpul petrecut pe platourile de filmare Sex & the City și ce a însemnat rolul Samanthei pentru ea.

“A fost un timp atât de special,” a declarat ea despre serialul difuzat din 1998 până în 2004 și despre cele două filme ce au urmat. “Avea o inocență - deși nu se simțea inocent când se întâmpla. Să ai genul ăla de sincronizare cu femei care discutau onest despre un subiect care pe mine mă interesează foarte mult, aveam nevoie de așa ceva.”

În Sex & the City, Cattrall a jucat rolul Samathei, o expertă în relații publice care era foarte deschisă cu viața ei sexuală.

Potrivit actriței, rolul i-a permis să exploreze un subiect care era tabu în vremea copilăriei sale.

Happy 50th @pustleru What a wonderful life with you. KX

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

“Când am crescut aveam doar informații clinice despre sex,” a declarat Cattrall. “Dar după aia m-am trezit în poziția în care aveam o platformă, jucam un personaj care personifica apetitul sexual. Am crezut că e un moment foarte interesant să vorbești despre așa ceva.”

“Asta e partea bună la a participa la un succes precum Sex & the City. Face parte din epoca lui, a făcut parte din zeitgeist. Chiar mă simt mândră.”

Chiar dacă a apreciat timpul petrecut pe platoul de filmare Sex & the City, Cattrall recunoaște că n-ar vrea să reia rolul care a făcut-o faimoasă.

Ce face și cum arată acum actrița care a jucat-o pe Samantha din Sex & the City

După succesul Sex & the City, Cattrall a apărut în numeroase alte filme, inclusiv The Ghost Writer și Crossroads. În 2020, ea a jucat rolul lui Margaret Monreaux din serialul Filthy Rich.

În viața personală, Cattrall a fost căsătorită de 3 ori. Pe data de 17 august 2020, actrița a anunțat că și-a obținut cetățenia americană - ea având deja cetățenie în Marea Britanie și Canada.

Happy Thanksgiving !

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

În ultimii ani, Cattrall a fost foarte sinceră privind relația dintre ea și colegele din Sex & the City. După moartea fratelui său în 2018, actrița a respins public condoleanțele lui Sarah Jessica Parker. Potrivit lui Cattrall, cele două au avut întotdeauna o relație tensionată, care s-a resimțit și pe platourile de filmare ale serialului.

Recomandari