Căutare Live

Kim Kardashian si Kanye West s-au logodit! Rapper-ul i-a oferit un inel cu diamante de 15 carate

Frumoasa vedeta americana nici nu banuia ce o asteapta de ziua ei! In ziua cand a implinit 33 de primaveri, a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Kanye.

Cantaretul, care se afla la un eveniment in Los Angeles, a surprins pe toata lumea cand a aparut in San Francisco pentru a o cere de sotie pe Kim! Pentru ca momentul sa ramana memorabil, Kanye a inchiriat stadionul de baseball AT&T Park, pe al carui ecran urias a fost afisata cererea in casatorie: "PLEEESE MARRY MEEE!!!".

Totul s-a petrecut pe un fundal muzical aparte. O orchestra alcatuita din 50 de persoane a cantat melodia Lanei Del Reys, "Young and Beautiful" si apoi melodia rapper-ului, "Knock Me Down". Dupa ce Kim a spus "DA", Kanye i-a pus iubitei sale, pe deget, un inel cu diamante de 15 carate, in lumina focurilor de artificii.

Relatia celor doi a inceput anul trecut, iar in prezent au o fetita de numai patru luni, botezata North West.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Asa e cand ai prea mult creier! Ia uite ce face Catrinel Menghia!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri