Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Kim Kardashian "i-a pus la respect" pe paparazzi pentru că făceau prea mult zgomot. Cea mică dormea în brațele ei

Kim  Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, atât pentru activitatea ei, cât şi pentru felul în care arată. Formele sale de invidiat i-au adus contracte cu multe firme celebre.

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood, atât pentru activitatea ei, cât şi pentru felul în care arată. Formele sale de invidiat i-au adus contracte cu multe firme celebre.

Însă, de departe, cea mai importantă activitate în care este implicată este cea de mămica. O mămică grijulie, după cum se poate observa în imagini.

Vedeta se afla alături de rapper-ul Kanye West sii fiica lor North West, la plimbare prin New York. Şi cum era de aşteptat, paparazzi nu au stat degeaba. Însă, de această dată, Kim i-a pus la punct.

Și-a protejat fata, a strâns-o la piept, atrăgându-le atenţia "oamenilor cu bliţurile", asupra micuței care dormea în braţele ei. Gestul său este lăudabil, iar calităţile sale de mamă sunt incontestabile.

Kim Kardashian şi Kanye West, cel mai în vogă cuplu de la Hollywood, se mândresc cu fetiţa lor extrem de frumoasă şi care pare să moştenească toate trăsăturile mamei.

Însă, rămâne de văzut dacă fetiţa se va transforma într-o bombă sexy așa cum este Kim.

Sursa foto: hepta.ro

Recomandari