Kim Kardashian în varianta blondă! Cine e Gracie Piscopo, cea mai sexy mămică de pe Instagram

Gracie Piscopo s-a născut și locuiește în Australia. Este una dintre cele mai populare mămici influencer de pe rețeaua de socializare Instagram. Frumoasa blondă postează aproape zilnic poze cu ea și fiul său, Romeo.

Gracie Piscopo, influencer

Instagram/graciepiscopo

Care proaspătă mămică nu își dorește să se refacă impecabil după naștere? Gracie Piscopo cunoaște acest secret. Formele sale sunt perfecte, iar trăsăturile feței sunt parcă de păpușă.

Familia pe care și-a întemeiat-o alături de soțul ei, Andre Rebelo, este un ''așa da'' pentru orice fan care îi urmărește. Ambii parteneri sunt superbi, iar micuțul Romeo le-a moștenit frumusețea.

Rutina de îngrijire a australiancei nu este deloc complicată.

''O zi din viața mea presupune muncă, exerciții fizice, timp petrecut cu familia și la finalul zilei aplic o mască de față, apoi urmăresc emisiunea preferată sau un film!'', a declarat Gracie într-un interviu pentru The Littl.

Look back at it 💥

O postare distribuită de Gracie (@graciepiscopo) pe

Ăsta da body goal!

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri