Căutare Live

Kim Kardashian s-a făcut de râs în toată lumea cu rochia aleasă! „Am plâns tot drumul...”

Viaţa de vedetă este grea! Iar Kim Kardashian o ştie cel mai bine. Starleta americană a declarat în repetate rânduri că s-a simţit nedorită la multe evenimente. Ba chiar a plâns din cauza asta!

Kim Kardashian s-a făcut de râs în toată lumea cu rochia aleasă!

S-a întâmplat la MET Gala în 2013 atunci când look-ul ei a generat sute de glume în mediu online. Vedeta a vorbit despre momentul stânjenitoar într-un interviu pentru o celebră publicație de fashion, în care şi-a analizat cele mai frumoase, dar şi cele mai urâte ţinute ale sale.

„Am plâns tot drumul spre casă, pentru că nu îmi venea să cred! Erau atâtea glume despre mine. Cred că şi Robbie Williams a postat pe Twitter şi a zis că arăt ca Mrs. Doubtfire.”

A fost unul dintre cele mai stânjenitoare momente pentru Kim Kardashian. Era prima ei defilare pe covorul de la MET Gala. Se întâmpla în 2013 pe vremea când Kim Kardashian era cunoscută publicului drept iubita lui Kanye West. Vedeta purta o rochie înflorată semnată Givenchy, care îi scotea în evidenţă sarcina. Nu a crezut însă că va fi atât de aspru criticată.

Kim Kardashian a povestit pentru o celebră revistă de fashion faptul că a fost criticată de multe ori pentru alegerile sale vestimentare. Inclusiv pentru aceast compleu albastru care s-a dovedit în cele din urmă a fi la mare modă doi ani mai târziu. Unul din look-urile ei preferate rămâne însă cel din 2006 în care a purtat o rochie argintie cu decolteu adânc.

Pusă faţă în faţă cu alegerile sale vestimentare din trecut, Kim Kardashian nu s-a sfiit să recunoască care au fost cele mai neinspirate ţinute ale ei.

Chiar dacă a mai dat-o în bară din când în când, Kim Kardashian a devenit treptat un guru al modei. Este, practic, cea care dă tonul noilor tendinţe. O spun atât revistele de modă cât şi marii designer americani, care au desemnat-o în 2018 drep cea mai influentă femeie.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Abi Talent se mândrește cu una dintre cele mai frumoase iubite. Cum arată tânăra sexy care l-a cucerit pe celebrul influ...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri