Kim Kardashian va castiga 16 milioane de dolari de pe urma copilului, inainte de nastere

Kim Kardashian si Kanye West au anuntat in urma cu cateva zile ca vor deveni parinti, iar asta le-ar putea aduce un castig de aproape 16 milioane de dolari.

Potrivit The Sun, copilul vedetei i-ar putea aduce acesteia o suma uriasa, chiar inainte sa fie nascut. O sursa din apropierea lui Kim Kardashian a declarat ca aceasta negociaza deja cu cateva televiziuni posibilitatea de a filma un reality show despre evolutia sarcinii. Astfel, Kim ar fi urmarita de camerele de filmat la fiecare vizita la medic. Pentru acest lucru ar putea fi platita cu aproximativ 16 milioane de dolari.

Vedeta americana, cunoscuta pentru faptul ca a facut avere fara sa aiba vreun talent, a primit deja o multime de oferte de a fi imaginea unor produse destinate parintilor.

Deocamdata, Kim Kardashian nu planuieste sa isi aduca bebelusul in fata camerelor de filmat dupa nastere. Totusi, avand in vedere ca sora ei, Kourtney, si-a filmat chiar si nasterea, nu este exclus ca vedeta sa nu continue sa faca bani de pe urma copilului chiar si dupa ce acesta va veni pe lume.

Foto: Hepta

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri