Kylie Minogue a dat cărțile pe față! Are un nou iubit, la vârsta de 50 de ani. Imaginea INTIMĂ cu el pe care a publicat-o artista – FOTO

Cântăreața Kyle Minogue a dezvăluit că are un nou partener, la vârstă de 50 de ani, artista publicând o fotografie în care apare îmbrățișând și sărutând un bărbat.

Cântăreața Kyle Minogue a dezvăluit că are un nou partener, la vârstă de 50 de ani, artista publicând o fotografie în care apare îmbrățișând și sărutând un bărbat.

Bărbatul cu care artista are o relație este Paul Solomons, care ar fi cu câțiva ani mai tânăr decât ea.

Zvonuri despre relația lor au apărut încă din luna aprilie, iar artista a decis să confirme informația printr-o fotografie pe care a publicat-o pe Instagram.

Kylie Minogue a dat cărțile pe față! Are un nou iubit, la vârsta de 50 de ani. Imaginea INTIMĂ cu el pe care a publicat-o artista – FOTO

„Te iubesc, New York”, a scris cântăreața în descrierea fotografiei.

Anterior în acest an, artista a spus că probabil nu se va căsători niciodată, după ce s-a despărțit anul trecut de Joshua Sasse, cu care era logodită.

Născută pe 28 mai 1968, Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă, în serialul australian „Neighbours". Ea a cunoscut succesul în muzică odată cu single-urile „Locomotion" şi „I Should Be So Lucky", iar începând din anul 1988 a lansat 13 albume de studio, cel mai recent, înainte de „Golden” (2018), datând din 2015 – „Kylie Christmas”. Materialele sale discografice s-au vândut în peste 80 de milioane de copii în întreaga lume.

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri