Căutare Live

Kylie Minogue, de profesie IUBITA. Stii cu cine a vrut sa se casatoreasca?

Nu mai e chiar tinerica, dar da clasa multora! Kylie Monogue este din nou singura si de ce sa nu spunem adevarul franc, nu are noroc in dragoste

Iubirea innobileaza, da forta, te face sa muti muntii din loc. Toate aceste clisee raman doar expresii fara noima in momentul in care te loveste din plin o dezamagire. Nu facem teoria dragostei ca subiectul nostru este cu totul altul: viata amoroasa a celebrei Kylie Minogue.

45 de ani, vedeta, silueta de invidiat. Este usor de ajuns la concluzia ca australianca a avut multe relatii. Ne rezumam la cele mai importante. Prin enumerare, in ordine cronoligica:

-1986, Jason Donovan, pe care l-a cunoscut pe platourile de a serialului "Neighbours". Despre relatia cu artista, Jason a declarat simplu si la obiect: "era fantastica, dar nu era nimic serios".

-1989, Michael Hutchence, care si-a pus amprenta asupra personalitatii vedetei ca nimeni altul. Pe vremea aia, Kylie avea doar 21 de ani, insa el a fost cel care "i-a deschis ochii", dupa cum a declarat intr-un interviu.

-1991, Lenny Cravitz. Au format o pereche interesanta, au petrecut vacante impreuna, dar... atat.

-1994- Mark Gerber, un model australian, cu care s-a iubit, insa cu multa discretie. Niciunul dintre parteneri nu a vrut sa vorbeasca prea mult despre relatia lor.

-1995-1997 Stephane Sednaoui. Este fotograful francez cu care a avut una dintre cele mai importante relatii din viata ei, vorbind chiar despre casatorie.

Si lista poate continua. In 2000, s-a cunoscut indeaproape cu actorul Rupert Penry-Jones, apoi cu James Gooding.

In 2003, s-a iubit cu Olivier Martinez si asa a devenit "cumatra" cu Halle Berry. Ei, nu-s chiar multi, dar cu ei a iesit in lume, restul... nu conteaza!

FOTO de colectie! Simona Gherghe, alaturi de unul dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume... Galerie FOTO cu prescriptie! Fotomodel extrem de SEXY practica hipnoza cu ajutorul... trupului! ...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri