Kylie Minogue: "Fata mea a fost eclipsata de posterior"

Kylie Minogue a dezvaluit ca se bucura ca este privita ca fiind sexy, insa recunoaste ca de ceva vreme imaginea ei este eclipsata

„Nu am avut niciodata vreo problema cu a fi un sex simbol. Sunt o femeie si este un compliment minunat. Nu il iau prea in serios. Stiu ca multe pot fi facute cu machiaj si o haina buna. Dar este un sentiment placut sa stii ca oamenilor le place cum arati. Mereu m-am simtit confortabil cu asta", a declarat starul.

In plus, frumoasa a marturisit ca de ceva vreme centrul interesului s-a mutat. „Dupa ce am facut video la «Spinning Around», oamenii au devenit mult mai interesati de posteriorul meu decat de mine. Un ziar l-a postat pe prima pagina, sustinand ca este o comoara nationala. Am ras mult la asta. Nu fac nimic, decat sa merg in zig-zag. Fata mea a fost eclipsata de posterior. Ma face sa rad si ori de cate ori imi pun o pereche de pantaloni sexy, ma gandesc: «Este ultima data», dar niciodata nu este asa. Inca nu am stabilit o data finala pentru pantaloni sexy", a completat vedeta.

Sursa: vdtonline

Foto: Hepta

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri