Kylie Minogue: "Nu trece o zi fara sa ma gandesc la cancer"

Chiar si la sase ani dupa ce a invins cancerul la san, cantareata australiana Kylie Minogue recunoaste ca aceasta experienta dramatica a marcat-o extrem de tare.

Nu trece o zi fara sa ma gandesc la asta. Este suficient sa ma uit intr-o oglinda: cicatricile sunt morale si fizice. Stiam ca eram puternica, am avut norocul sa fiu inconjurata de persoane care ma iubeau cu adevarat. Am impresia ca sunt exact ca o pisica, am mai multe vieti", a declarat cantareata.

Atunci cand a aflat ca sufera de teribila boala, in luna mai a anului 2005, Kylie si-a intrerupt turneul care se afla in plina desfasurare. Insa nu s-a ferit sa vorbeasca in public despre ceea ce i s-a intamplat.

Sa o spun cu glas tare si puternic a fost un mod pentru mine de a face boala reala, pentru ca nu imi venea sa cred. La Paris, unde eram ingrijita, eram intr-o stare jalnica si sincer nu stiam cum vor evolua lucrurile. Uneori, oamenii veneau la mine si imi aduceau flori sau imi urau curaj. Era bulversant", a completat starul.

Foto: Hepta

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri