Căutare Live

La 56 de ani, George Clooney a fost obligat de soţie să renunțe la prieteni. Actorul a făcut dezvăluiri inedite pentru public despre viața alături de Amal

Într-un interviu acordat ediţiei franceze a revistei „Closer", actorul american a mărturisit că statutul de soţ şi de tată l-a schimbat foarte mult.

Într-un interviu acordat ediţiei franceze a revistei „Closer", actorul american a mărturisit că statutul de soţ şi de tată l-a schimbat foarte mult.

La 56 de ani, George Clooney recunoaşte că a renunţat la prietenii nu foarte apropiaţi. Cel mai greu i-a fost fără plimbările pe motocicletă şi fără petrecerile. cu mult alcool.

În 2015, starul s-a căsătorit cu Amal Clooney, o avocată de origine libaneză, specializată în drepturile omului. Deţinătorul a două premii Oscar, George Clooney a devenit tată de gemeni în vara anului trecut.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Justin Timberlake, revenire senzațională, după cinci ani de pauză. Artistul lansează un nou album: "Este inspirat ...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri