La 56 de ani, George Clooney a fost obligat de soţie să renunțe la prieteni. Actorul a făcut dezvăluiri inedite pentru public despre viața alături de Amal

Într-un interviu acordat ediţiei franceze a revistei „Closer", actorul american a mărturisit că statutul de soţ şi de tată l-a schimbat foarte mult.

Într-un interviu acordat ediţiei franceze a revistei „Closer", actorul american a mărturisit că statutul de soţ şi de tată l-a schimbat foarte mult.

La 56 de ani, George Clooney recunoaşte că a renunţat la prietenii nu foarte apropiaţi. Cel mai greu i-a fost fără plimbările pe motocicletă şi fără petrecerile. cu mult alcool.

În 2015, starul s-a căsătorit cu Amal Clooney, o avocată de origine libaneză, specializată în drepturile omului. Deţinătorul a două premii Oscar, George Clooney a devenit tată de gemeni în vara anului trecut.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri