Live acum
Prime Time 20:30X Factor

La multi ani, Dani Otil! Vezi ce i-au urat vedetele!

Dani Otil isi aniverseaza astazi ziua de nastere. Sarbatoarea l-a gasit in toiul filmarilor pentru X Factor si al pregatirilor unui nou sezon Neatza cu Razvan si Dani. La multi ani frumosi si fericiti!

Dani Otil implineste astazi 32 de ani, o varsta pana la care a reusit sa realizeze cat altii intr-o viata. Anul pe care tocmai l-a incheiat i-a adus nenumarate satisfactii. L-a inceput cu o vacanta in care a putut sa practice sporturile care il pasioneaza si in care si-a incarcat bateriile pentru cea mai mare provocare profesionala de pana acum, X Factor, si l-a continuat impartindu-se intre proiectul sau de suflet de la Antena 1, Neatza cu Razvan si Dani si super show-ul X Factor.

In plus, a avut ocazia sa impartaseasca ceea ce a invatat in atatia ani de televiziune cu studentii de la Intact Media Academy, dar si sa se ocupe de pasiunile sale. S-a situat pe locul cinci la o clasa superioara in cea mai grea competitie de enduro de pe planeta si a reusit sa isi faca timp si sa se perfectioneze in practicarea unor sporturi de apa, dintre care, cel mai drag lui - kitingul. S-a implicat discret, dar eficient, impreuna cu echipa de la Neatza in numeroase campanii umanitare prin care le-a facut, fie si cu putin, viata mai usoara acelora aflati in momente mai putin placute din viata

Dani isi aniverseaza ziua de nastere la X Factor. Astazi, concurentii care au trecut de etapa auditiilor se afla in tabara de pregatire, iar Razvan si Dani sunt alaturi de ei pentru a-i incuraja, a le asculta povestile si a-i ajuta sa scape de emotii, sa faca fata presiunii si oboselii care inevitabil se acumuleaza intr-o competitie de asemenea calibru.

Telespectatorii se vor putea intalni cu Dani in fiecare dimineata de pe 3 septembrie, la Neatza cu Razvan si Dani, dar si de pe 23 septembrie, in fiecare duminica, la X Factor.

"Multumesc pentru urari. As minti daca nu as recunoaste ca sunteti parte din sufletul meu, asa cum as fi bleg daca nu as recunoaste ca sunteti si parte din salariul meu. ...in rest...Ce sa fac de ziua mea?!?....Ce am invatat...Suntem la X Factor II, lucram pana tarziu. Asa ca imi tin ziua cu oameni frumosi, talentati, plini de viata. Sa aveti o vara frumoasa", le-a transmis matinalul cei 94.000 de fani de pe Facebook.

Vezi cele mai tari momente cu Dani Otil in GALERIA VIDEO de mai sus!

Recomandari