Antena Căutare

FOTO! La școală, ca pe scenă! Betty Salam și-a pus toți profesorii în cap: Cu ce decolteu uriaș a apărut cântăreața pe băncile liceului!

Are 16 ani şi pare că nimeni și nimic nu o poate opri! Aflată la început de carieră, fiica lui Florin Salam nu contenește în a-și surprinde fanii.

Are 16 ani şi pare că nimeni și nimic nu o poate opri! Aflată la început de carieră, fiica lui Florin Salam nu contenește în a-și surprinde fanii.

A intrat recent în lista preferințelor tinerilor din România, iar pe lângă talentul artistic, moștenit de la tatăl său, Betty mizează si pe aspectul fizic.

Pe scenă are un caracter rebel, dar la şcoală e... elevă model.Cum arată Nicole Cherry fără machiaj și fără ținutele provocatoare

Brunetă, înaltă și dezvoltată armonios, Betty este o apariție după care ar întoarce capul orice adolescent. Recent, artista a postat pe contul său de Facebook o imagine care o înfățișează în curtea școlii.

Articolul continuă după reclamă

Foto: Facebook

Și ce să vezi? Decolteul mult prea adânc a fost imediat luat în vizor de prietenii de pe rețeaua de socializare. Să fi fost un pic prea exagerată ținuta pentru școală? Voi ce ziceți?

Dani, profesor de meserie! Cum a reușit s-o învețe pe Flavia să meargă pe bicicletă: S-a lăsat cu peripeții!!!... Oh, baby, baaaaby! Britney Spears a închis gura cârcotașilor, după ce a fost surprinsă în ipostaze sexy: Cum arată vedet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x