Căutare Live

Lady Gaga l-a vizitat pe fondatorul WikiLeaks, Julian Assange

Cantareata Lady Gaga l-a vizitat luni pe fondatorul WikiLeaks Julian Assange la Ambasada Republicii Ecuador din Londra, informeaza Daily Mail. Se pare ca Lady Gaga si Julian Assange au luat cina impreuna.

perthnow.com.au

Presedintele Ecuadorului, Rafael Correa, a acceptat sa ii acorde azil politic fondatorului WikiLeaks. Julian Assange se afla din 19 iunie in ambasada Ecuadorului din Londra. El a cerut azil politic in contextul in care justitia britanica a admis extradarea sa in Suedia, unde este acuzat de agresiuni sexuale.

Assange sustine ca extradarea sa in Suedia ar deschide calea transferului in Statele Unite, unde ar risca pedeapsa cu moartea pentru difuzarea a zeci de mii de mesaje diplomatice si militare cu caracter confidential.

Citeste si Jurnalul!

Danny DeVito divorteaza dupa 30 de ani de casnicie... Fiica Madonnei pleaca de acasa, nemultumita de stilul de viata al mamei sale...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri