Căutare Live

Lady Gaga, o criminala provocatoare in trilogia "Machete"

Lady Gaga vrea sa cucereasca si lumea fimlului. Extravaganta cantareata va putea fi vazuta pe marile ecrane din 11 octombrie, in filmul "Machete: Ucigas Meserias", in rolul unei criminale provocatoare. Lady Gaga apare in film alaturi de nume sonore: Amber Heard, Sofia Vergara, Antonio Banderas, Danny Trejo sau Mel Gibson.

Al doilea film din trilogia "Machete" pare a fi unul de succes daca il judecam dupa distributie. De aceasta data, personajul interpretat de Danny Trejo este recrutat de presedintele Statelor Unite ca sa-l doboare pe seful unui cartel, interpretat de Mel Gibson. Personajul interpretat de Lady Gaga este la fel excentric ca si artista, pe scena.

Intr-una dintre secvente, Gaga apare sumar imbracata, gata de actiune, inarmata cu un pistol si un lup impaiat in jurul trupului.

Regizorul peliculei, Robert Rodriguez, a ramas impresionat de calitatile actoricesti ale artistei, motiv pentru care acesta i-a oferit un rol si in continuarea peliculei "Sin City", "A Dame to Kill."

Gaga a compus si melodia „Aura", coloana sonora a filmului. Pentru moment, artista nu a clarificat daca piesa va fi inclusa pe cel mai recent album al sau, „ARTPOP", care va fi lansat in noiembrie.

Puteti urmari editiile integrale ale Observatorului pe AntenaPlay.ro.

Andreea Marin spunce ca este fericita, dar nu se gandeste la casatorie... Jessica Simpson l-a prezentat pe mezinul familiei fanilor de pe Twitter...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri