Căutare Live

Laura Cosoi, ipostaza rară în care fanii aproape că nu au recunoscut-o. Ce fotografie a postat din intimitatea casei

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, fiind și una dintre cele mai discrete vedete de la noi. Tânăra mămică se bucură de o familie extraordinare, iar chipul ei tânăr pare că nu înregistrează trecerea timpului.

Laura Cosoi este una dintre cele mai apreciate actrițe din România, fiind și una dintre cele mai discrete vedete de la noi. Tânăra mămică se bucură de o familie extraordinare, iar chipul ei tânăr pare că nu înregistrează trecerea timpului.

Instagram

Laura Cosoi este mereu apreciată pentru eleganța, feminitatea și simplitatea ei, postând adesea fotografii cu cele două minuni ale sale, Vera și Rita. Deși este o mama ocupată și o actriță pe scena teatrului, Laura reușește mereu să își facă timp și pentru ea, postând adesea fotografii în care le spune urmăritorilor ei că mereu găsește o fărâmă de timp pentru sine, ca să se adune sau să se relaxeze după zile solicitante.

Ipostazele sexy în care puțini urmăritori au văzut-o pe Laura Cosoi

Cu toate acestea, urmăritorii frumoasei actrițe sunt obișnuiți să o vadă doar în postura de mamă și de actriță, dar nu și în cea de femeie fatală, sexy. În urmă cu puțin timp, Lura a postat mai multe fotografii cu ea de când era mai tânără și poza în ipostaze provocatoare.

Citește și: Cum arată Vera, fetița Laurei Cosoi la 4 luni. Ce dezvăluie actrița despre creșterea fetițelor ei

Printre cele mai recente astfel de fotografii se află o poză chiar din intimitatea casei în care Laura își lasă la vedere picioarele lungi, purtând doar un maieu negru în partea de sus.

În fotografia alb-negru, frumoasa actriță a fost greu de recunoscut. Fanii nu au putu trece cu vederea o asemenea poză și au reacționat imediat, complimentând-o în secțiunea de comentarii. Mulți dintre ei au lăsat doar emoji cu inimioare sau cu aplauze, semn că o apreciază foarte mult pentru faptul că nu uită că este și femeie, pe lângă mamă și soție.

“Eşti frumoasă foc sexy top fermecãtoare Prințesa!❤️❤️❤️❤️❤️🔥😍😍😍😍😍🔥👏👏👏👏👏”

Fotografiile în care Laura Cosoi apare în ipostaze senzuale, feminine, au strâns mii de aprecieri de la fanii care și-au amintit cum era actrița înainte de a deveni mamă. Frumoasa blondină în vârstă de 39 ani se bucură acum de o familie împlinită, alături de soțul ei cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste.

Citește și: Imagini de la botezul micuței Vera, fiica Laurei Cosoi. Evenimentul a avut loc în Maramureș

Laura Cosoi și viața de familie împlinită

Rita a devenit soră mai mare la venirea pe lume a Verei, în 2020, iar Laura este cea mai mândră mămică de frumoasa familie pe care o are alături de soțul ei, Cosmin Curticăpean. Cei doi sunt căsătoriți din 2015 și formează un cuplu de excepție.

Au trecut cinci ani de când Laura a spus ”Da” celui ce avea să-i devină partener de viață și cel care avea să-i dăruiască o fetiță, pe numele ei Rita, acum o micuță frumusețe cu care blonda se mândrește de fiecare dată când are ocazia. Iar mai nou, familia Laurei s-a mărit, după pe data de 15 august, a venit pe lume un al doilea bebeluș, tot o fetiță.

Laura Cosoi, în vârstă de 39 de ani, postează deseori fotografii cu micuțele ei pe pagina sa de Instagram, declarându-se cea mai mândră mămică. Rita, în vârstă de 3 ani, își îndrăgește teribil surioara și de multe ori mama lor le-a surprins în ipostaze drăgălașe.

Cât au crescut fetița și băiatul Simonei Gherghe. Fotografia cu cei doi copii superbi care i-a înduioșat pe fani... Vlad Gherman a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Oana Moșneagu. Dezvăluirile neașteptate din noul său vlog...
Parteneri
3 zodii care se despart în săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Nativii care au probleme în dragoste
Catine.ro
Ultimele știri
x